Διάσημοι μένουν σπίτι – Κοινωνικό μήνυμα

Με ένα ξεχωριστό βίντεο γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες προτρέπουν τους πολίτες να «μείνουνε σπίτι» τις μέρες του Πάσχα λόγω του κορωνοϊού και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Στο βίντεο που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της κοινωνικής οργάνωσης «Αντικρίση» συμμετέχουν οι Ζέτα Δούκα, Νατάσσα Καραμανλή, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Λευτέρης Πανταζής, Μαρία Σκουλά, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Γιώργος Τσούκαλης, Άγγελος Χαριστέας και Παυλίνα Χαρέλα και ζητούν από τον κόσμο, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να… «μείνουν σπίτι» και να γίνουν όλοι σύμμαχοι στη μάχη κατά του κορωνοϊού και στην περίοδο του Πάσχα.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο GRTimes.gr, ο Πρόεδρος της Αντικρίσης, Δημήτρης Καραμπουρούνης, «έρχεται μια κρίσιμη περίοδος για την υπερπροσπάθεια όλων μας στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Έρχεται όμως και το Πασχα, αυτή τη φορά θα πρέπει να δώσουμε μια μεγάλη μάχη έναντι του ίδιου μας του εαυτού και να τον πείσουμε πως με ένα Πάσχα λιγότερο αλλά ζωντανός η ζωή θα συνεχιστεί, χωρίς να έχουμε πάρει κανέναν στον λαιμό μας, μένοντας σπίτι».

Επιπλέον, ο κ. Καραμπουρούνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Άγιο Πάσχα μπορούμε να το γιορτάσουμε και από το σπίτι αν πράγματι το θέλουμε. Μπορούμε να το γιορτάσουμε και χωρίς τους δικούς μας ανθρώπους όσο γίνεται, γιατί αν το γιορτάσουμε μαζί τους, αψηφώντας τους κίνδυνους, τότε ίσως να είναι το τελευταίο για εκείνους και για εμάς».

Όλοι συμμετείχαν στη προσπάθεια αυτή αφιλοκερδώς, θέλοντας έμπρακτα να στηρίξουν το έργο της Κοινωνικής Οργάνωσης αλλά και να προφυλάξουν τους φίλους και θαυμαστές από ότι πιο επικίνδυνο έχει ζήσει η χώρα μας μέχρι σήμερα σε θέματα Δημόσιας Υγείας, αναφέρει η «Αντικρίση».

Τέλος, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των ανθρώπων της, όλες και όλους που έκαναν πραγματικότητα αυτό το κοινωνικό μήνυμα.

Ευχαριστούμε τον Στράτο Λούβαρη.

ΑΡΘΡΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked *.