Προσφορά Ευθύνης Από Τα Quiko Και Την Κοινωνική Οργάνωση Αντι-Κρίση

Μία προσφορά ευθύνης αλλά και ευχαριστιών προς την Ελληνική Αστυνομία για το δύσκολο έργο της στον καιρό του Κοροναϊού, έκαναν τα καταστήματα ειδών pet Quiko Megastores σε συνεργασία με την κοινωνική οργάνωση Αντι-κρίση, η οποία από τον καιρό που ξεκίνησε ή Πανδημία έχει προχωρήσει σε πολλές προσφορές προς την Ελληνική Αστυνομία την Πυροσβεστική και άλλες υπηρεσίες σε συνεργασία με το Quiko αλλά και άλλους χορηγούς.

Αυτή τη φορά μέλη της κοινωνικής οργάνωσης είπαν “Καλό μήνα” στους αστυνομικούς του Ι’ Αστυνομικού Τμήματος Τάξης και Ασφάλειας, παραδίδοντας τους πέντε κούτες με μάσκες προστασίας ειδικού τύπου ώστε να μπορούν οι αστυνομικοί που έρχονται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους, να νιώθουν και αυτοί λίγη παραπάνω ασφάλεια για την υγεία τους.

Η κοινωνική οργάνωση συνεργασία με το Quiko εντός της χρονιάς θα προχωρήσει και σε άλλες χορηγίες.

Όπως είπε ο Πρόεδρος της κοινωνικής οργάνωσης Δημήτρης Καραμπουρούνης: ” Ήρθαμε σήμερα εδώ στο δέκατο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης Συκεών, για να προσφέρουμε στους αστυνομικούς πέντε κούτες με μάσκες ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους, σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που ζούμε με τον Κοροναϊό. Τα χαμόγελα τους αποτέλεσαν για εμάς το καλύτερο “Ευχαριστώ”. Με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας τα καταστήματα Quiko και τον κύριο Κωνσταντίνο Σφήκα, γιατί χωρίς την ευγενική του χορηγία θα ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί αυτή η κοινωνική προσφορά “.

Το σίγουρο είναι ότι εάν όλοι προσφέραμε κάτι σε όλους, αυτός ο κόσμος θα ήτανε χιλιάδες φορές καλύτερος…