Θύματα της πανδημίας του κορωνοϊού είναι και τα αδέσποτα ζώα, που όσο διαρκεί η κατάσταση «συναγερμού» με τους πολίτες να «μένουνε σπίτι» τόσο περισσότερο κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς τροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να πεθάνουν.

Γι’αυτό τον λόγο, η Κοινωνική Οργάνωση Αντικρίση που συνεχίζει να δίνει τη δική της «μάχη» για να προσφέρει τη βοήθειά της σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, έχει ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της «Αντικρίση» κ. Δημήτρης Καραμπουρούνης, «πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια με στόχο τη σίτιση των αδέσποτων αλλά και των πτηνών, που λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας κινδυνεύουν να πεθάνουν από την πείνα».

Μάλιστα, στην καμπάνια συμμετέχει και ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος μέσα από το παρακάτω βίντεο απευθύνει έκκληση για τον σιτισμό των αδέσποτων ζώων και στέλνει το δικό του μήνυμα.

«Μένω σπίτι αλλά σιτίζω και το αδέσποτο της γειτονιάς. Δώσε ό,τι μπορείς, είναι ανάγκη να σιτίσουμε τα αδέσποτα ζώα. Υποφέρουν και αυτά μαζί μας και είναι ότι πιο αγνό υπάρχει στη ζωή μας, γιατί δεν ζητάν τίποτα και έχουν μεγαλύτερο φιλότιμο ακόμα και από τους ανθρώπους. Μένω σπίτι – Σιτίζω τα αδέσποτα» τονίζει ο κ. Ιατρόπουλος στο μήνυμά του.

Ευχαριστούμε τον Στράτο Λούβαρη.

ΑΡΘΡΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *